Termeni si Conditii

Ultima actualizare: 01.11.2018

 1. Site-ul www.avstamatoiu.ro numit în continuare și Serviciu este pus la dispoziție de către Cabinetul de Avocat Stamatoiu Alin Cosmin, numit în continuare și Cabinet. Serviciul este prezentat „așa cum este" („as is"), fără nici o garanție, obligație sau răspundere față de utilizatorii finali sau față de terți. Cabinetul păstrează în totalitate și în mod unilateral dreptul de a adăuga, șterge, modifica, folosi toate materialele, datele și informațiile conținute la orice moment de Serviciu, inclusiv cele adăugate de utilizatorii finali sau asociate comportamentului lor în cadrul Serviciului.
 2. Utilizatorul final este orice persoană care accesează orice pagină sau resursă din cadrul Serviciului.
 3. Întregul conținut al site-ului www.avstamatoiu.ro este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervare. Toate drepturile referitoare la pagini, conținutul și prezentarea site-ului sunt deținute de Cabinet. Este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisă din partea Cabinetului.
 4. Detaliile prezentate în cadrul Serviciului sunt oferite cu titlu informativ și pot suferi modificări neanunțate.
 5. De asemenea, imaginile, videoclipurile și celelalte resurse media sunt prezentate în cadrul Serviciului cu titlu de exemplu.
 6. Conținutul informațiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităților, produselor și serviciilor Cabinetului. Cabinetul nu va acorda nicio garanție referitoare la evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului, neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului, inexistența pe site-ul pus la dispoziție a oricăror componente care ar putea dăuna utilizatorului.
 7. Astfel, Cabinetul nu poate fi responsabil pentru niciun fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului său.
 8. Toate informațiile prezentate pe site cu privire la prețuri, informații, campanii, sau orice alte aspete tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din conținutul site-ului www.avstamatoiu.ro nu poate constitui o ofertă fermă de a contracta și nu poate angaja răspunderea cabinetului în lipsa unor acorduri scrise, ulterioare.
 9. Prin accesarea Serviciului, utilizatorul final se angajează să nu creeze nici o daună sancționată ca atare de legislația română către Cabinet sau către oricare persoană fizică sau juridică. Cabinetul poate urmări, sancționa sau recupera prin proceduri legale daunele cauzate funcționării Serviciului sau imaginii sale în urma oricărei folosiri ilegale sau dăunatoare a Serviciului de către utilizatorul final.
 10. Acești Termeni și condiții de folosire se aplică pe termen nelimitat de la prima accesare a Serviciului. Ele pot fi modificate de Cabinetul de Avocat Stamatoiu Alin Cosmin în orice moment, fiind recomandat ca utilizatorul să verifice la fiecare accesare versiunea curentă, marcată prin « Data ultimei modificări ».
 11. Cabinetul incearcă să-și imbunătățească serviciile și vă invită să contactați Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. pentru orice probleme și îmbunătățiri legate de Serviciu sau de acești Termeni și condiții.