Avocat Alin Stamatoiu

 

WhatsApp Image 2018 10 20 at 10.26.16

Sunt avocat specializat în Dreptul Asigurărilor și scopul meu este să vă ajut să primiți despăgubirile  corecte în situația în care ați fost implicat într-un eveniment rutier care v-a afectat drepturile.

Mai exact, dacă ați fost implicat într-un accident rutier sau cineva din familie a fost victima unui accident  rutier și a decedat, aveți dreptul de a fi despăgubit pentru suferința prin care ați trecut și cheltuielile pe care le-ați efectuat în legătură cu acest eveniment.

Tocmai pentru că am capacitatea necesară de a vă înțelege problemele și suferințele ce vă încearcă, scopul meu este acela de mă ocupa de toate aspectele necesare pentru ca dumneavoastră să fiți  despăgubit în mod corect, în cel mai scurt timp posibil și cu minim de efort.

Pentru aceasta, am stabilit colaborări strânse cu alţi profesionişti ai dreptului (notari publici, executori judecătoreşti, experţi judiciari ş.a.), în scopul rezolvării complete a problemelor dumneavoastră din momentul în care ne-ați contactat și până în momentul în care v-ați primit toate drepturile.

Vă ofer consiliere juridică gratuită pentru a ști de la bun început dacă aveți dreptul la despăgubiri și pentru a putea lua cea mai bună decizie înainte de a începe orice demers.

Detalii privind serviciile oferite și tarifele practicate.